lørdag den 10. maj 2014

DESIGN OG KONCEPT - AHO

Mange av ideerne fra de studerende fra Arkitekthøyskolen var egentlig veldig like. Flere av de studerende jobbede med område mellem AHO og KHiO hvor der er opstået en ny sti. Denne sti bliver dagligt flittigt brugt som en passage mellem de to skoler.
De studerende havde også stort fokus på ophold, noget at bevæge sig igjennom og repetisjon.

Det oplagte sted at placere installasjonen ved Akerselven, efter workshopen og dennes utfald, var på denne passage mellom de to skoler. Vores design har fra starten taget udgangspunkt i denne passage og mødet der opstår på netop dette sted. Det oprindelige design fremhævede passagen og tillagde den et sted for ophold, således at man i mødet kunne stoppe op og virkelig møde hinanden.

Desværre er der sket det at vi ikke har fået tilladelse for at bygge på dette sted, da Bymiljøetaten skal rehabilitere parken. I øjeblikket venter vi svar på om vi kan få tilladelse til en alternativ plass ved Akerselven.

Dette betyder at både på grund af denne modgang og en evt. ny plass at det oprindelige design har ændret sig. Eftersom passagen ikke bliver en del af installasjonen længere har vi fjernet fremhævningen av denne. I stedet har vi lagt fokus på opholdet, noget at bevæge sig igennem og repitisjonen.

Nedenfor en tidlig skitse av designet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar